Over Dividite

Dividite

Dividite is een hostingbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Wij zijn enthousiaste ondernemers en geloven dat goede IT service betaalbaar moet zijn. Toen wij eind 2012 onze eigen servers wilden plaatsen in een datacenter, bleek dat de spelers op de markt forse prijzen rekenden hiervoor. Mede hierdoor besloten wij om onze eigen dienst op te zetten. Begin 2013 was Dividite dan ook een feit. Dividite [spreek uit als Dieviediete] is Latijn en betekent ‘verdelen’. Wij willen namelijk onze expertise en resources delen met onze klanten tegen een concurerend tarief.

Wij zijn gestart met Colocatie, waarbij klanten beschikken over een bovengemiddelde grootte aan resources. Na een aantal succesvolle maanden vergrootten wij ons aanbod met Dedicated Servers. Inmiddels bieden we ook Webhosting, Domeinregistratie en het ontwikkelen van websites aan. Vanuit het SmartDC in Rotterdam, één van de meest energie zuinige datacenters van Nederland, heeft Dividite een directe verbinding met de AMS_IX, NL-IX, DEC-IX en LINX via meer dan 10 leveranciers.

Onze visie is ontstaan vanuit de gedachte waarmee we Dividite hebben opgericht: goede IT diensten leveren tegen een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen ons als geen ander in uverplaatsen als u op zoek bent naar betaalbare kwalitatieve IT diensten. Wij hebben immers drie jaar geleden in uw schoenen gestaan. Graag denken we met u mee hoe u uzelf of uw bedrijf optimaal online kunt profileren. Daarnaast kunt u altijd makkelijk uw gegevens beheren met behulp van het gebruikersvriendelijke controlepaneel.

De medewerkers

Tim Hartvelt

Tim Hartvelt

Stefan König

Stefan König

Wouter Pieters

Wouter Pieters

Waarom Dividite?

Onafhankelijk advies

Op maat gemaakte oplossingen

Zeer goede prijs- / kwaliteitverhouding

Snel antwoord op al uw vragen

Uw website / server altijd snel bereikbaar

Goede service en hoge betrouwbaarheid