Dividite /Pro

Nog meer mogelijkheden met /Pro!

Naast domeinregistratie, hosting en ssl certificaten kunt u als particulier of mkb'er ook voor onze professionele diensten gaan. Deze diensten worden vaker afgesloten door bedrijven en bieden u als klant nog meer vrijheid.

Zo kunt u bij ons ook terecht voor colocatie en onze dedicated servers. Met deze diensten kunt u uw volledige infrastructuur bij ons onderbrengen of de servers van Dividite als off-site backup van uw gegevens gebruiken. Daarnaast zijn wij ook uw partner voor het ontwikkelen van uw website. Als Dividite willen wij de plek zijn waar elke MKBer en starter alles kan regelen voor zijn online aanwezigheid.

U kunt direct met een heel serverpark beginnen maar ook klanten met één enkele server kunnen bij ons terecht. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is of welke eisen en/of wensen u ook heeft, bij Dividite helpen we u graag met het bieden van een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Dedicated Servers

Meer resources nodig maar geen gedoe met hardware? Kies dan voor een dedicated server. Eindeloze mogelijkheden en onderhoud aan de hardware is voor onze rekening. Tevens kunnen wij de populairste configuraties binnen 24 uur voor u regelen.

Meer informatie

Colocatie

Zelf het liefst alles in beheer? Hang dan uw server(s) bij ons in het datacenter. U heeft 24/7 toegang, remote hands en de beste dienstverlening. Onze eigen servers hangen er immers ook!

Meer informatie

Website

Starter of gingen de zaken zo goed dat u hier nog geen tijd voor heeft gehad? Naast hosting en domeinregistratie kunnen wij voor u ook de ontwikkeling van uw website regelen.

Meer informatie